Комисар Калоян Калоянов: Бургаските полицаи са най-добрите в страната (Видео и снимки)

Комисар Калоян Калоянов: Бургаските полицаи са най-добрите в страната (Видео и снимки) - E-Burgas.com

Дикректорът на ОД МВР-Бургас комисар Калоян Калоянов със самочувствие заяви, че бургаските служители на полицията са най-добрите в страната и го доказват ежедневно и ежечасно. Това се случи на днешния празник на Св. Архангел Михаил – олицетворение на спазването на реда и дисциплината, който за поредна година ОД МВР-Бургас отбеляза на плаца пред управлението.

„Законът позволява служител на Министерството на вътрешните работи, изпълнил условията за пенсиониране да работи и да получава пенсия. Това е право, от което всеки един служител може да се възползва, аз лично не съм се възплозвал от това право. Ако ме питате защо – съображенията ми са лични. По моя заповед ще бъдат наградени служители от Областната дирекция очавкаме всеки момент до края на деня да пристигнат заповедите и на министъра на вътрешните работи и главния секртар”, сподели още извън контекста на празника Калоянов.

Официални гости на днешния празник бяха областният управител Вълчо Чолаков, кметът на Бургас Димитър Николов, командирът от ВМС флотен адмирал Мален Чубенков, зам.-апелативният прокурор Йовита Григорова, директорът на РД Гранична полиция комисар Антон Мирков, началникът на ГПУ Летище Бургас Антон Андонов и др., които поднесоха венци пред паметика пред сградата на МВР.

Видео
Галерия
Коментари

Още от последните новини