Комедийно импро шоу ХаХаХа заразява Бургас със смях за Никулден

Комедийно импро шоу ХаХаХа заразява Бургас със смях за Никулден - E-Burgas.com

Комедиантите от ХаХаХа Импро се завръщат в Бургас със супер смешно шоу за празника на града.  На 6 декември актьорите обещават да заразят бургаската публика със смях и положително настроение.

А какво всъщност е импро театърът? Накратко – няма нищо общо със стандартния. В стандартия театър е прието да ходите официално облечени, трябва да изключите мобилния си телефон и има предварително написан сценарий.

В "ХаХаХа ИмПро" може да сте с най-хубавите си скъсани дънки, да пиете от любимото си уиски или бира и дори да похапвате. Тук няма сценарий, а списък от игри, по които публиката измисля сценарий. А относно телефоните - може да го оставите включени, стига да нямате нищо против актьорите да отговорят на обаждането вместо Вас.

Импро (от импровизация) е театрална форма, при която сюжетът, персонажите и диалогът се измислят на момента, като за това актьорите използват предложения, взети от публиката. Така ако актьорите попитат публиката за рядко използван предмет, известна личност, интересно място за среща и филмов жанр, а те отговорят - косачка за трева, Брад Пит, бар и драма, то актьорите ще трябва да изиграят драма в която Брад Пит е в бара и има проблем с косачката си за трева.

Най-важният принцип в импро театъра се нарича „Да, и...“. Съгласяваш се, каквото и да ти сервират на сцената. Ако партньорът ти изневиделица реши, че имаш две деца и преди операцията си бил жена-сериен убиец, имаш две секунди да станеш точно това, доблестно и безусловно. Именно заради това ако в стандартния театър колко и пъти ходите, ще видите едно и също нещо, а тук шоуто всеки път е различно и уникално.

ХаХаХа Импро са първата професионална трупа за импровизационен театър в България. Създадена през 2009 година, тя има зад гърба си стотици представления. Възпитаници на НАТФИЗ, те са играли в редица театри, телевизонни и кино филми.

Шоуто ще се състои на 6 декември в комплекс Атлантис, Сарафово от 20:00ч. Билети се продават на касата на НХК и на място в комплекса.

Коментари

Още от последните новини