Коледните намаления в аптеки „Фаркол“ започнаха

Коледните намаления в аптеки „Фаркол“ започнаха - E-Burgas.com

Аптеки „Фаркол“ обявиха примамливи коледни намаления. Освен, че са дълги и обхващат месеците декември и януари, те включват множество продукти, насочени към профилактика и лечение на различни сезонни заболявания. Сред тях водещо място заемат лекарствени средства срещу грипните вируси. В страната вече са регистрирани първите случаи на грип. Към момента в Бургаска област все още няма доказани такива щамове, но се забелязва ръст на острите респираторни инфекции. Затова е добре да увеличим защитните си сили и да се подготвим за среща с тях.

 Продукти на промоцени, които могат да ни помогнат в това отношение са мултивитамините „Витарал“, хомеопатичните таблетки „Инфлуцид“ и др. Мощна имунна защита и баланс на чревната флора пък осигурява „Лактофлор Опти 6“, който сега също е с намаление. Ако вече чувствате, че се разболявате вземете веднага мерки, съветват фармацевтите на аптеки „Фаркол“. Подходящи в случая са сашета „Викс антигрип“, „Ибулек“, „Флудрекс хот дринк“ или пастили „Иновокс Експрес“ и „Анзибел“, които ще облекчат общото ви състояние. В момента всички те са с отстъпки в цената. В промоционалните предложения са още сиропи при кашлица като „Тусавит“ и „Експекторанс“, спрейове при хрема като „Викс синекс с алое и евкалипт“ и др.

 В аптеки „Фаркол“ през декември и януари ще откриете и специални промопакети. Така например при покупка на опаковка „Допелхерц Систем Хиалурон“ от 30 капсули получавате още една с 10 капсули като подарък. Таблетки с витамини за очи „Окувит“ пък се предлагат в комбинация 1+1 бонус,  изключително изгодно. 

На фокус е поставен тест за бременост „Билийв про писалка“ в  комплект от два броя. Специалната му цена е по повод 21 януари – Денят на родилната помощ.

Всички продукти в промоции важат до края на януари 2019 и може да ги видите на www.farkol.bg или на място в аптеките.

Аптека „Бургас“ - Бургас, бул. Христо Ботев №1 /до светофара/

Аптека „Трапезица“ - Бургас, ж.к. Братя Миладинови , ул. Шар планина №23 /срещу магазин „Болеро/

Аптека „Здраве“ - Бургас, ул. Св. св. Кирил и Методий №3

Аптека „ДКЦ 1“ - Бургас, бул. Стефан Стамболов №73 /в УМБАЛ-Бургас/

Аптека “Фаркол Демокрация“ - Бургас, ж.к. Братя Миладинови, бул. Демокрация, бл. 117, вх. 11 /блок Народен юмрук/

Аптека „Славейков“ - Бургас, ж.к. Славейков , бл. 146, вх.А /срещу поликлиниката/

Аптека „Фаркол - М. Търново“ - М. Търново, ул. „България“ 28

Аптека „Фаркол – Българово“ - Българово, ул. „Първи май“ 10      

Коментари

Още от последните новини