Коледни отстъпки през целия декември в аптеки „Фаркол“

Коледни отстъпки през целия декември в аптеки „Фаркол“ - E-Burgas.com

С наближаването на най-светлия християнски празник Рождество Христово, коледният дух и пожеланията да сме по-добри и отзивчиви завладяват всички. Краят на годината е и време за равносметка. Ние, в аптеки „Фаркол“ си поставяме високи цели, като се стараем да ги изпълним и да ставаме все по-полезни на Вас, нашите пациенти.

Един от  приоритетите ни през годината бе осигуряването на важни, сезонни медикаменти с отстъпки, правейки ги по-достъпни за Вас. Предложенията ни през декември  включват серия лекарствени продукти за силен имунитет, срещу респираторни заболявания, при мускулни и ставни болки, иновативни апарати за кръвно налягане и много други.

Традиционната ни рубрика „ТРИ НА ТОП ЦЕНИ“ е обединила три продукта, насочени към облекчаване симптомите при настинка и грип – това са сашета „Колдрекс Макс грип“ за възрастни, таблетки „Колдрекс“ - над 12 г. и сашета „Тайлол хот“.

Сред „СУПЕР ОФЕРТИТЕ“ попадат още подобни продукти, като пастили „Анзибел“ при възпаления на гърлото, сиропи „Ен Ти Тус“ и „Амбрекс“ при остри заболявания на горните дихателни пътища с кашлица, таблетки за смучене „Трахизан“ и др. С отстъпки този месец са и ампули „Витамин Ц“ за пиене – детски и за възрастни, таблетки „Парацетамол“, ефервесцентни таблетки „Суправит Магнезий с Б комплекс“ и др.   

С промо цени през декември в аптеки „Фаркол“ са още пробиотичните капсули „Био-Култ Про-циан“, както и капсулите „Допелхерц Актив Лакто-Про“. Този месец с отстъпка може да намерите и продукти от серията за силна и здрава коса „Витрио терапи“. Възстановяващият шампоан, милтифункционалната маска и възстановяващият балсам от серията са специално разработени за изтощена и увредена коса, склонна към накъсване. От тях в аптеките може да ви комбинират комплект, който е чудесен вариант за коледен подарък. Ако пък искате да сте по-практични може да заложите на някой от двата иновативни апарати за кръвно налягане, които този декември са със специални намалени цени. Това са апарат на „Хартман“ - Веровал дуо контрол медиум  и апарат  „Деспик“ - GT 702С, който е с гласова функция на български език, с индикатор за сърдечна аритмия и памет.

„НА ФОКУС“ е инхалатор „Зано“ за аерозолна терапия. Той ще осигури   първа помощ, ако в семейството има човек с алергии, чести рестираторни инфекции или астма. Предлаганият модел е подходящ за деца. Цената му е със  специална отстъпка до края на годината.

Аптеките, от които може да закупите промоционалните продукти, както и още много други лекарства, козметика и санитарни материали са на следните адреси:

Аптека „Трапезица“ - Бургас, ж.к. Братя Миладинови , ул. "Шар планина" №23

Аптека „Здраве“ - Бургас, ул. "Св. св. Кирил и Методий" №3

Аптека „ДКЦ 1“ -Бургас, бул. "Стефан Стамболов" №73 /в УМБАЛ-Бургас/

Аптека Фаркол Демокрация“ - Бургас, бул. "Демокрация", бл. 117, вх. 11

Аптека „Славейков“ - Бургас, ж.к. Славейков , бл. 146, вх.А

Аптека „Фаркол - М. Търново“ - М. Търново, ул. „България“ 28

Коментари

Още от последните новини