Кола пламна след верижна катастрофа в Бургас, бебе на шест месеца е в болница

Кола пламна след верижна катастрофа в Бургас, бебе на шест месеца е в болница  - E-Burgas.com

Млад мъж на 22 години и момиче на 16 години също са пострадали от инцидента

Лек автомобил "Форд Мондео" се е запалил след верижна катастрофа в Бургас снощи, а бебе на шест месеца е прието в болница в следствие на инцидента.

Катастрофата е станала около 22:30 часа снощи на кръстовището на бургаските улици "Захари Стоянов" и "Георги Папаянов". Лек автомобил "Пежо 307" с 28-годишен бургазлия зад волана отнел предимство при ляв завой и се блъска с правомерно движещия се "Форд Мондео", управляван от 22-годишен шофьор от Бургас. От удара пежото отскача и се блъска в спрелия и изчакващ да завие л.а. :Audi Q2". 

Вследствие на пътния инцидент фордът се запалва, като огънят е потушен от един противопожарен автомобил и трима огнеборци.

От ПТП пострадали : водачът на форда, който е със скъсан менискус, фрактура на стъпалото и травма на гръдния кош, прегледан и освободен за домашно лечение. Пострадали са и неговите спътници – 16 годишно момиче от Бургас, което е с общи наранявания, прегледана и освободена за домашно лечение/и шест месечно момиченце, настанено за наблюдение в отделението по неврохирургия към УМБАЛ -  Бургас. 

Коментари

Още от последните новини