Кои родни звезди се пекат по евино и адамово облекло

Кои родни звезди се пекат по евино и адамово облекло - E-Burgas.com

nudizum-nudisti-framar

Родни звезди, привърженици на нудизма, отново показаха голи тела по родните плажове. За тях нудизмът не обикновено разголване, той е философия и израз на личната освободеност.Ето кои родни звезди не се свенят от голотата си и показват щедро тела в разгара на лятото:

Нели Рангелова прегърнала нудизма от суета,  съобщава "Монитор". Певицата не харесвала никак разликите по тялото след общуване със слънцето. За нея било кошмар да сложи рокля с презрамки и очертанията на банския да развалят шоколадовия загар на кожата и. Изпълнителката на „Устрем” дебютирала гола по евините плажове, след това се преместила и към нудистките. „Липсата на дрехи на плажа за много хора още е тема табу. Същото е и отношението към хората с различна сексуална ориентация и т.н. Предполагам, че мнозина не гледат с добро око на нудистите. Може би смятат, че това граничи със свободия или нещо такова. Но всичко е състояние на духа и мисълта на човека. Мен не ме притеснява голото ми тяло или голото тяло на някой, който лежи до мен на пясъка", коментира изпълнителката в свои тв изяви.

Камен Воденичаров попива от приятели уроците на нудизма още като тийнейджър. Първите му стъпки са на къмпингите край Созопол и Лозенец. В доста интервюта Камен разказва, че когато стъпил за сефте на нуди плаж, му идвало да се скрие от срам - голотата на килограм му идвала в повече. „Когато възприемаш само натурата, в един момент задните и объркващи мисли изчезват. Ти се наслаждаваш и наистина ставаш част от тази общност", дава съвети на начеващите натуристи днешният тв продуцент и водещ. 

Марта Вачкова се пече без бански от дете. С днешна дата като майка е преборила срама на дъщеря си - тийнейджърката Рада. Двете са честа гледка по нуди плажовете по Северното Черноморие. Неведнъж дъщерята на легендарния актьор Григор Вачков е казвала, че човек трябва да се срамува от лошото в душата си, а не че събира слънчеви лъчи гол. Заради обичая да плажува без бански Марта стана жертва на жълтата преса. Преди три години излязоха нейни голи кадри от брега на Резово. Тогава доста видни натуристи пуснаха в социалната мрежа Facebook статуси в подкрепа на тв водещата. Освен на плаж, Мартина е показвала голота и в името на изкуството. Тя застана както майка я е родила пред обектива на своята приятелка - вече покойната актриса Жана Стоянович. Една от снимките, правена на балкон в стара кооперация, беше показана в изложба в Министерството на културата.

Милен Цветков прогледнал за разликата между традиционалисти и нудисти покрай баща си. „Баща ми ме водеше на адамов плаж и когато приятели ме заведоха за първи път на нудистки, викнах: „Е-е-е, тука има и жени! Егати кефа!", разказа в ефира на собственото си предаване „Часът на Милен Цветков" тв звездата. Пътуването в света на плажуването без дрехи явно е дало добри резултати, защото вече като родител Цветков посвещава в голотата и дъщеря си Калина. „Беше още малка. Казах й: „Отиваме на нудистки плаж, там хората са без бански." Тя отвърна: „Добре, няма никакви проблеми." Започнахме да се събличаме, тя се огледа и по едно време казва: „Татко, тук всички са голи." А аз: "Ми да, това е нудистки плаж." След десет минути изобщо не й правеше впечатление", залива със свои спомени тв ефира Милен.

Искрен Пецов е музикант, който обаче е доста по-известен с нудизма си, отколкото с хитовете „Кайман" или „Губя те". През 2009-а с половинката му Диди Дрингова си спретнаха „голяма нудистка сватба" в курорта Албена. В ролята на свещеник влезе покойният вече Дим Дуков. Цялата работа била веселба с 6-7 другари нудисти. Подписи не сложили, макар Диди да била с воал на главата. За Искрен липсата на дрехи е по-скоро въпрос на това дали си в мир със собственото си тяло, отколкото на показване пред другите. Няколко години по-късно -през 2012-а, Искрен с тъга обяви през електронно издание, че смята да зареже разхождането без дрехи по морето - не останали вече места, където човек да се наслади на ходенето гол, а на другите плажове му се дразнели, че се пече дибидюс. /БЛИЦ

Коментари

Още от последните новини