Книгата и филма за Стефан Данаилов с премиера в Бургас на 27 март

Книгата и филма за Стефан Данаилов с премиера в Бургас на 27 март - E-Burgas.com

Инициатор и домакин на срещата с живота на Маестрото е 5-звездният Гранд Хотел и СПА Приморец

Денят, в който Бургас ще има своя близка среща с живота на големия Стефан Данаилов е 27 март. В конферентна зала "Ахело" на 5-звездния Гранд Хотел и СПА Приморец, Георги Тошев ще представи книгата и филма за живота на Маестрото.

Лентата "Монолог" е дело на режисьорите Ема Константинова и Георги Тошев. Тя, показва Стефан Данаилов такъв, какъвто публиката не го е виждала - през семейните фотографии с родителите му от най-ранното му детство, през знакови кадри от популярни родни филми с негово участие, до ежедневието му днес, в навечерието на неговата 75-годишнина.

Автобиографичната книга "Романът на моя живот" Стефан Данаилов написва в съавторство с Георги Тошев. Илюстрираното издание не просто разказва живота на Маестрото - а дава конкретен поглед към него чрез над 160 архивни снимки. Детски пакости, забавни истории от снимачните площадки, срещи със силните на деня, работата със студентите, любопитни подробности неизвестни досега на широката публика, оживяват на страниците на това ценно произведение. Разбира се в него своето място са намерили дамите в живота на големия ни актьор.

Местата за срещата на бургазлии с живота на големия ни актьор са ограничени до 180. Събитието стартира от 18:00 часа. Очаква се специалното участие на самия Стефан Данаилов.

Срещата на бургазлии с живота на Маестрото, е част от инициативата ПРИМОРЕЦ ЧЕТЕ на 5-звездния хотел. Тя води обичани родни автори за лична интеракция с публиката тук, на брега на морето, сред безвремието на Морската градина и лустрото на Гранд Хотел и СПА Приморец.

Коментари

Още от последните новини