Кметът на Свети Влас връчи грамоти за високи постижения на изявени спортисти

Кметът на Свети Влас връчи грамоти за високи постижения на изявени спортисти - E-Burgas.com

Кметът на Свети Влас връчи грамоти за високи спортни постижения на изявени спортисти, прославили курортния град на регионални, национални и международни спортни състезания.

"Благодарение на вашите усилия в залите, стадионите и по спортните терени, Свети Влас може само да се чувства горд с големите ви успехи. Продължавайте да давате най-доброто от себе си. Поздравявам вашите треньори и ръководители, които ви помагат по пътя към високите върхове на спорта. Пожелавам ви здраве и още по-успешна 2023 година", каза на церемонията кметът.

Днес отличия за своя труд в областта на спорта получиха 42 деца от Свети Влас. Инициативата се провежда за първи път. Идеята е тя да стане традиционна в културния календар на кметството, за да се стимулират спортистите и да отдаде на тях и на треньорите им нужното уважение и признание за положените усилия през годината, добави Николов.

Отличия бяха връчени на футболисти, баскетболисти, гимнастички, каратисти, кикбоксьори, деца от школата по таекуондо. Всички са носители на призови места на състезания у нас и в чужбина. Освен грамоти Николов раздаде и пакети с коледни изкушения.

В края на церемонията спортистите запечатаха със снимка тържествения за тях момент. В залата бяха техни треньори, ръководители, родители.

 

Коментари

Още от последните новини