Кичка Бодурова отсвири Нико Тупарев

Кичка Бодурова отсвири Нико Тупарев - E-Burgas.com

Niko-Tuparev-3

Кичка Бодурова няма никакво намерение да влиза в риалити шоуто „ВИП Брадър" въпреки тиражираната новина, че е една от сигурните участнички в новия му сезон. Певицата заяви, че след участието си в „Музикална академия" не иска и да чуе за подобрен род предавания, които буквално ровят в личния живот на участниците, а не акцентират върху таланта и заложбите им, пише "Всеки ден".

Излъгаха ме, че всичко се върти около музиката в онова предаване, чието име дори не искам да споменавам вече. Факт е обаче, че само ме забъркаха в интриги и дори спорът ми с младата Рут Колева беше абсолютно режисиран. Повече не бих се подложила на подобно нещо", категорична е Бодурова.

Певицата не отрече, че предложение от страна на продуцента на „ВИП Брадър" Нико Тупарев е имало. „Да, водихме разговори. Опитаха се да ме привлекат, но аз не им обърнах никакво внимание, даже не си направих труда да дойда до София, за да проведем въпросните разговори, всичко се случи по телефона. Не бих се съгласила да участвам, без значение от хонорара", разкри Кичка.

Певицата заяви още, че всичките й усилия в момента отиват за лятното турне, което подготвя от месеци.

Коментари

Още от последните новини