Кела купува имение на Катрин Зита Джоунс

Кела купува имение на Катрин Зита Джоунс - E-Burgas.com

Имение

Бургаският ъндърграунд герой Пламен Дишков-Кела проявява много голям интерес към имението на холивудските звезди Катрин Зита Джоунс и Майкъл Дъглас. То е обявено за продан, като атрактвният имот се намира  в Бедфорд, щата Ню Йорк.

Звездите очакват от продажбата ‘'скромните'' 8.1 милиона долара от продажбата на стилното имение. Имотът, който е построен през 30-те години на миналия век, включва централен хол, шест спални и шест бани, както и няколко градини, оранжерия, плувен басейн и спа.

Имението се продава от няколко седмици. В кампанията са включени няколко елитни световни агенции за търговия си невдижими имоти. Дишков искал да купи мястото най-вече за престиж, а не толкова от нужда. Освен това бургазлията от години търсел начини да инвестира в бизнес в САЩ. До този момент обаче все не намирал възможности, за да реализира начинанията си. Със закупуването на имота Дишков ще повиши своя обществен авторитет и ще намери начин за по-добра легитимация в обществото зад Океана.

Той искал да влоши около 100 милиона долара в изграждането на специфични заведения за бързо хранене в няколко щата. Кела смятал да предлага на американците български специалитети като принцеси с кайма, питки с кюфтета, кебапчета и наденички, както и айрян и боза. Той искал да произвежда и вкусни нашенски банички, с които да подлуди американците. На този етап обаче Кела имал трудности с местните власти, които не приемали неговите инвестиционни планове. В крайна сметка със закупуването на имението на Зита Джоунс и Майкъл Дъглас той искал да покаже, че може да бъде напълно легитимен член на висшето общество.

Коментари

Още от последните новини