Кардиологичен кабинет отвори врати в „Прайм Клиник“ – Бургас

Кардиологичен кабинет отвори врати в „Прайм Клиник“ – Бургас - E-Burgas.com
Пациентите ще бъдат консултирани и лекувани от кардиологa д-р Александър Замов

Кардиологичен кабинет отвори врати в Медицински център „Прайм Клиник“ – Бургас. Пациентите в него ще бъдат консултирани и лекувани от кардиологa д-р Александър Замов.

Освен рутинен обективен преглед и стандартни изследвания, тук се извършват ехокардиография и електрокардиография. Има възможност и за поставяне  холтер-мониторинг за разкриване на ритъмна патология, която не се регистрира при направата на едно стандартно ЕКГ изследване.

„Чрез поставянето на холтер можем да изясним какво се случва с пациента по време физическо усилие, по време на сън или някаква друга битова активност. Проследяването на пациента се регистрира онлайн в реално време. От специализирана мониторната зала осведомяват пациента, съответно и лекаря, за настъпили ритъмни и проводни нарушения или друга сърдечна патология. Устройството има възможност за поставяне на допълнителни модули за отчитане на кръвно налягане, дихателна честота, кислородна сатурация. Така че да се добие информация в пълен мащаб“, обяснява д-р Замов.

Чрез всички тези методи лесно и бързо може да бъде поставена една точна първоначална диагноза.

Цената на първичния кардиологичен преглед в Медицински център „Прайм Клиник“ е 40 лева. В нея е включено извършването на стандартна ЕКГ. Допълнителни инструментални изследвания се правят по преценка на лекаря.

Освен преглед на място и предоперативни консултации, при необходимост екипът на лечебното заведение извършва и прегледи по домовете. Което в много от случаите изключително улеснява като пациентите, така и техните близки.

Медицински център "Прайм Клиник" се намира в комплекс „Изгрев”, бл. 27 А в Бургас. Предварително записване за прегледи и консултации може да бъде направено на телефони:

+359 887 105 004 - регистратура 

+359 895 634 909 д-р Александър Замов - кардиолог 

Коментари

Още от последните новини