Каратистът Виктор Байчев от несебърския клуб „Бушидо“ със седма шампионска титла

Каратистът Виктор Байчев от несебърския клуб „Бушидо“ със седма шампионска титла - E-Burgas.com

Състезателят на несебърския клуб „Бушидо“ Виктор Байчев записа седма поредна национална шампионска титла в своята кариера. 
На националния шампионат по Карате за Кадети, който се проведе в гр. Хасково, той успя с лекота да преодолее опонентите си. Виктор спечели с нокаут всичките си срещи до финала, а във финалната битка с нокдаун и тотално превъзходство се наложи над противника си Дж. Идриз от Асеновград. 
С класирането си Байчев затвърди своето титулярно място в националния отбор, който ще представи България на Европейския шампионат по Карате-Шинкиокушин за Кадети в Прага, Чехия на 27 и 28-ми юни.
Друг представител на СК „Бушидо“ представи страната ни на Европейския шампионат по Фул-контакт Карате в град Ришон ЛеЦион, Израел. В условията на изключително силна конкуренция, Стефан Димитров достигна до четвърфинала в категория до 60 кг. при Кадетите (14-15 години). В равностойна битка той отстъпи със съдийско решение 2:3 на представителя на домакините Идан Израев.
За Димитров това бе първо участие на състезание от такъв ранг и опитът, който натрупа, ще рефлектира в предстоящите турнири и първенства. 
 

Коментари

Още от последните новини