Кандидатът за депутат от БСП лява България Пенко Атанасов: „Ние за една година управление постигнахме повече, отколкото ГЕРБ за четири години”

Кандидатът за депутат от БСП лява България Пенко Атанасов: „Ние за една година управление постигнахме повече, отколкото ГЕРБ за четири години” - E-Burgas.com
P1090100 Третият в листата на „БСП лява България” участва в дебати по радио Бургас  заедно с представители на още  6 партии. Пенко Атанасов начерта основните акценти от програмата на коалицията. „Ние постигнахме за една година управление много повече от това, което ГЕРБ направи за четири ”-започна изявлението си Атанасов. И допълни,че правителството облекчи и премахна над 100 регистрационни и лицензионни режима, които затрудняваха бизнеса. Бяха открити 40 000 работни места през първото полугодие на 2014, в сравнение с 2013 година. Бяха възстановени над 5 милиарда лева ДДС на българския бизнес. А с два милиарда лева беше увеличен фискалният резерв. „Създадохме условия да влезнат в общините на Бургаска област 81 440 971 лева по програми ОПРР и ОПОС, Програма за развитие на селските райони и ПУДООС”-каза още Пенко Атанасов. Той подчерта,че „БСП лява България”  си поставя трудна задача да възвърне доверието на хората в политиката. Освен това да отстоява правата на обикновените хора. „22 е номерът на тези, които  доказват  че изпълняват обещанията си.Това сме ние, познаваме се по социалната политика”-допълни кандидатът за депутат от „БСП лява България” Пенко Атанасов.
Коментари

Още от последните новини