Калина Крумова проплака безработна. Иска пак в телевизията

Калина Крумова проплака безработна. Иска пак в телевизията - E-Burgas.com

kalina-krumova_3b766aec63

В задънена улица е попаднала Калина Крумова. Бившата депутатка от „Атака”, а вече и от „България без цензура”, мечтае пак да стане телевизионна водеща, и то на сутрешен блок.

Това щастие последно имаше в Нова тв, където всеки ден събуждаше зрителите до края на март 2013 г. Към днешна дата Калина мечтае отново да води „живо” предаване, но засега амбициите й остават неудовлетворени, пише "Слава". „Бих искала да водя „живо” предаване. В което има екшън, живот, емоция, напрежение. Автор съм на документални филми, имала съм и собствени предавания, водила съм и новини, и сутрешен блок. Последното е моето място. Въпреки ранното събуждане! Човек трябва наистина да се усеща някъде, в нещо, да „гори”, за да има резултат. Сутрешните блокове са имат собствен живот, колорит, динамика. Има и сълзи, и радост, и провокация, и усмивки, изненади, всичко”, разпалено говори Крумова за мечтата си да се върне на екран.

Бургазлийката, която преди Нова телевизия има 13-годишен стаж в телевизия СКАТ, е наясно, че журналистическата й кариера е в застой заради заниманията й с политика. Нямало как едното да не даде отражение и в един момент да не надделее над другото.

Коментари

Още от последните новини