Какво време ни обещава август до края на седмицата?

Какво време ни обещава август до края на седмицата? - E-Burgas.com

Днес отново ще е слънчево, след обяд - горещо. Ще духа слаб, в Дунавската равнина и източните райони до умерен вятър от изток-североизток. Максимални температури ще са предимно между 29 и 34 градуса, в София - около 29 градуса.

По Черноморието ще бъде слънчево с до умерен североизточен вятър. Максималните температури на въздуха ще са 28-31 градуса. Температурата на морската вода - 27-28 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Над планините ще бъде слънчево с временни увеличения на облачността, но без валежи. Ще духа до умерен вятър от изток-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 24 градуса, на 2000 метра - около 16 градуса.

До края на седмицата ще бъде слънчево. Временни увеличения на облачността ще има в петък след обяд над източната половина от страната, без валежи, съобщава Фокус. Вятърът ще е слаб, в Дунавската равнина и източните райони до умерен, от изток-североизток. В петък и събота дневните температури ще са с градус-два по-ниски, а от неделя отново ще се повишават.

Коментари

Още от последните новини