Какво ще правят децата лятото?! Детските активности в Бургас, събрани на едно място

Какво ще правят децата лятото?! Детските активности в Бургас, събрани на едно място - E-Burgas.com

“Мама знае всичко” помага на майки и татковци да намерят забавни и образователни летни занимания за своите малчугани

Всички родители очакваме приближаващото лято с нетърпение, защото то носи толкова приятни неща - заветната отпуска, леки дрехи, плаж, хладни питиета… Но едно нещо го няма през лятото - училището! А това ни оставя с нелеката задача да измислим занимания за децата… Избива ли ви студена пот по челото като се замислите за армията от баби, дядовци и лели, която ще трябва да впрегнете? Интернет прелива от информация за зелени училища и занимални, но кой има време да прегледа и сортира всичко това?!

Един уебсайт обаче се нагърбва с това предизвикателство, за да спите спокойно в очакване на лятото. Специално за лятната ваканция, сайтът mamaznaevsichko.com събира на едно място всички занимания, лагери, кръжоци и др. за деца в предучилищна и училищна възраст в гр. Бургас  през лято 2019. В тяхната онлайн кампания “Какво ще правят децата лятото?!” ще намерите синтезирана информация за дейностите по райони, възрастови категории, времетраене (полудневни, целодневни), лагери на море и планина.

Освен лятната им кампания, мисията на “Мама знае всичко” е да подкрепя родителите с информация за редица полезни места и услуги за деца в Бургас. На сайта ще откриете справочник с школи, заведения с детски кът, сладкари, фотографи, детски градини и ясли, и много други, които се допълват ежедневно. Там, както и на Фейсбук страницата им, можете да следите също актуалните събития за деца в ежедневни и ежемесечни постове и статии.

Ако сте организация, занимаваща се с летни програми за деца, и искате да участвате в “Какво ще правят децата лятото?!”, свържете се с “Мама знае всичко” тук.

А вие, родители, следете www.mamaznaevsichko.com и fb.com/Mamaznaevsichko, за да сте в крак както с летните възможности, така и с всички актуални дейности за деца в Бургас. Защото кой, ако не Мама, знае всичко?

 

Галерия
Коментари

Още от последните новини