Какво ще бъде времето през уикенда

Какво ще бъде времето през уикенда - E-Burgas.com

Ще духа слаб северозападен, в източните райони до умерен североизточен вятър предаде "Дарик". Максималните температури ще бъдат между 21 и 26 градуса.

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево. Ще духа до умерен предимно североизточен вятър. Максимални температури на въздуха: 18-22. Температурата на морската вода е 11-12 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2 бала.

Над планините ще преобладава слънчево време, след обяд с временни увеличения на облачността, но без валежи. Ще духа слаб, по билата умерен северозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра около 16, на 2000 метра - около 8 градуса.


В неделя облачността ще е променлива, често значителна, не са изключени изолирани слаби валежи. Вятърът ще е от юг-югозапад и ще се задържи доста топло, минималните температури ще са между 7 и 12 градуса, а максималните - между 23 и 28 градуса. В понеделник вятърът ще се ориентира от североизток, ще се усили и с него ще започне да нахлува студен въздух.Дневните температури ще се понижат с няколко градуса. Ще бъде предимно облачно, с валежи от дъжд, на повече места след обяд и вечерта, значителни по количество - в Югозападна България.
 

Коментари

Още от последните новини