Какво харесвате в градския транспорт на Бургас?

Какво харесвате в градския транспорт на Бургас?  - E-Burgas.com

От "Бургасбус" подаряват 20 безплатни пътувания в новата си кампания 

Общинският превозвач "Бурбасбус" явно е готов да направи всичко възможно за да спечели позагубеното доверие на бургазлии през последните седмици. Припомняме, че градският транспорт отнесе куп критики, заради новата транспортна схема, която бе въведена в края на октомври. Сега от "Бургасбус" обещават 20 безплатния пътувания на този, който спечели в играта "Какво харесвате в градския транспорт на Бургас?". Ето какви са и правилата:

"През изминалия месец се чуха доста негативни мнения за градския транспорт в Бургас. Ние приемаме всички тези критики, но сред мненията имаше и позитивни, които останаха на заден план и ни накараха да се замислим, какво харесвате в градския транспорт на Бургас? И тъй като идва Коледа, а знаем, че няма по-хубаво време за позитивни мнения и подаръци от празниците, решихме да направим една кампания.

Разкажете ни в 3 изречения, „какво харесвате в градския транспорт на Бургас“ и сложете #vbusa на нашата Facebook страница. 10-те най-харесвани поста ще спечелят 20 безплатни пътувания в градския транспорт, а освен това авторите на 5-те най-добри публикации, ще се сдобият и с по два пропуска за остров Света Анастасия.

Кампанията започва от днес 23.12, а постове ще спрат да се приемат с хвърлянето на кръста на Йорданов ден 06.01. Кой печели ще се определи една седмица след това. И понеже денят ще е петък 13, победителите ще се разберат в 13:00, за да покажем, че доброто настроение не зависи от дните на седмицата. През цялото това време можете да лайквате на воля!
Весели празници и нека да покажем хубавото #vbusa!
"

Коментари

Още от последните новини