Как ремонтират превозните средства в градския транспорт в Бургас?

Как ремонтират превозните средства в градския транспорт в Бургас? - E-Burgas.com

Всички сме виждали новите Солариси да се движат по улиците на Бургас. Колкото и да са нови обаче, като всяко превозно средство, те се нуждаят от специализирана поддръжка. В следващите няколко снимки можете да видите как се обслужват те. Било авариен или планов ремонт, чисто новите превозни средства на града изискват непрестанни грижи.

За целта още в началото на проекта „Интегриран градски транспорт“ „Бургасбус“ модернизира базата си, съобщиха от общинската фирма. Сервизните съоръжения напълно отговарят на европейските стандарти за ремонтна и поддържаща техника. След облагородяването на депото на „Бургасбус“, фирмата разполага с един  от най-големите и модерни сервизи в града.Това позволява фирмата да извършва и сервизни услуги на външни клиенти.

Освен това „Бургасбус“ има лиценз за извършването на годишен технически преглед. Така на едно място можете да извършите нужните ремонти и да минете задължителните процедури, за да може превозното ви средство да се движи спокойно по улиците. Предимно се обслужват автобуси, микробуси и товарни автомобили, но сервизът може да се справи и с по-малки превозни средства.

Заявка за преглед можете да направите в сайта на „Бургасбус“ (www.burgasbus.info) както и на място в административната сграда на фирмата на улица „Индустриална“ №1.

Коментари

Още от последните новини