Как да следим горещите спортни срещи през телефона си: Съвети от Betenemy

Как да следим горещите спортни срещи през телефона си: Съвети от Betenemy - E-Burgas.com

Спортните надпревари са феномен, който умее да сближава хора от различни части на света зад обща кауза. По време на Световното първенство по футбол много фенове подкрепят отбор, който няма нищо общо с тяхната родина. Повечето хора разпознават лицата на спортисти, които никога не са виждали на живо, по-лесно отколкото лицата на собствените си съседи. Най-големите любители на спорта дори запомнят важните дати от живота си, свързвайки ги с конкретна Олимпиада или футболно първенство.

И макар „супер феновете“ да са по-скоро рядкост у нас, повечето българи следят с особен интерес спортните събития, независимо дали става въпрос за родните постижения или световните първенства. За съжаление забързаното съвременно ежедневие рядко ни позволява да следим всички важни срещи, настанили се удобно пред телевизора. Това е голяма пречка не само спрямо удоволствието от играта, но и превръща всеки спортен залог в неприятно чакане на крайния резултат.

Ако нямате възможност да следите важните спортни срещи от дома си, вие винаги можете да проверите текущия резултат в онлайн търсачка, но там обикновено има само основна информация, показваща текущото време и отбелязаните точки. За щастие повечето водещи букмейкъри у нас разполагат опция, чрез която можете да следите горещите спортни събития в реално време.

Излъчването на резултат на живо се наложи като задължителна функция в сайтовете за спортни залози. Букмейкърите осигуряват на спортните фенове бърз достъп до непрекъснато обновяващи се анимирани схеми, съдържащи всяка важна информация относно срещата, както и излъчвания на живо. Именно такава платформа можете да откриете на мобилната версия на Бет365, която предлага спортни залози и казино през Android, iOS и други. Трябва да се обърне внимание, че мобилните версии са по-добре пригодени за подобен тип услуга, тъй като приложението е създадено за хора, които нямат достъп до телевизор или монитор.

Анимираните графики служат за пасивно следене на резултата в реално време. Те са достъпни за всички посетители на платформата и не изискват регистрация. За да отворите приложението е необходимо просто да отворите изтегленото приложение или да влезете в официалния сайт на букмейкъра. Интерактивните схеми обаче не предават звук или картина от събитието и се използват основно с информативна цел.

Ако желаете да следите не само резултата, но и самата игра на живо, вие можете да гледате преки предавания на всички големи срещи и двубои, като натиснете появяващата се на дисплея опция. За да се отвори това приложение обаче, потребителят трябва да има активен акаунт в платформата, както и минимална наличност на финанси в сметката си. Трябва да се вземе предвид, че тази услуга е доста по-трудна за поддръжка, тъй като натоварва повече сървъра на сайта и затова се предлага само на активни потребители.

Макар да не могат да заместят напълно емоцията от гледане на мач пред големия телевизор, посочените по-горе опции определено имат своя плюс. От една страна букмейкърите дават възможност на своите посетители да следят любимите си спортни събития от всяко едно място, включително от офиса, от ресторанта и т.н. Ясните анимирани схеми пък позволяват на потребителите да проверяват бързо всички данни и резултати, свързани както с двубоя, така и със спортните залози.

А вие какво мислите, намирате ли тази опция за полезна и кога ползвате услугата най-често?

Коментари

Още от последните новини