Как да преборим бързо и евтино летните неразположения 

Как да преборим бързо и евтино летните неразположения  - E-Burgas.com

Стомашни разстройства, диария, алергии, високо кръвно – все проблеми, които биха могли да провалят безгрижната ни почивка или нормалният ни работен ритъм през лятото. Част от тези симптоми се проявяват буквално за часове, предизвиквайки дискомфорт или болка. Много характерни за сезона са така наречените летни вируси, които се разпространяват от мръсни ръце и вода, прегряване на организма, вследствие на продължителното му излагане на силното слънце. Особено податливи към тях са малките деца, като не са пощадени и възрастните, които излизат от строя заради повръщане, разстройство и висока температура. Отделно, силното слънце и горещините могат да докарат на уязвимите групи пациенти високо кръвно налягане, сърцебиене и други неприятни усещания.

За бързо и по-евтино справяве с всички тези летни неразположения са помислили в аптеки „Фаркол“ - Бургас. В промоциите им за месец юли са включени сезонни продукти, които може да приложите и отново да влезете във форма. Така например с диарията лесно ще се справи „Тазектан“, който е в две  лекарствени форми - сашета за деца и капсули за възрастни, а и е на специална цена. На помощ идват и пробиотиците, като този месец с намаление в аптеки „Фаркол“ са капсули „Флотен“ и таблетки за дъвчене „Ре-комфорт“. 

Срещу алергични прояви изгодно през юли бихте могли да намерите маз „Дермодрин“, капки за очи при алергичен конюктивит „Артелак ребаланс“ и др. С промо цени до 31 юли в аптечната верига са три апарата за измерване на кръвно налягане – два електронни на реномираната марка „Тенсовал“ и механичен на „Бесер“.       

За здраво сърце и ежедневие без мускулни сващания пък се борят  ефервесцентни таблетки „Допелхерц Актив Магнезий“, които съдържат още витамин Б и фолиева киселина. Освен него, на изключително атрактивна цена в аптеки „Фаркол“, сега може да закупите и друг продукт на марката – „Допелхерц Систем колаген“. Той е с най-висока доза колаген – 11 000 мг и помага за здрави стави и красива кожа. Купувайки го до края на месеца получавате подарък опаковка “Витамин Б комплекс“ от 30 таблетки. 

Повече за промоциите в бургаската аптечна верига може да научите във фейсбук-страницата на аптеки Фаркол  https://www.facebook.com/aptekifarkol/ и на адрес www.farkol.bg.    

Коментари

Още от последните новини