Как да накараме един мъж да тича след нас (хитринки)

Как да накараме един мъж да тича след нас (хитринки) - E-Burgas.com
flirt-v-zhizni-zhenschinyi-i-muzhchinyi

Идва един момент в живота, в който дори да ти е приятно да си сама, срещаш момчето, което кара сърцето ти да забие ускорено. Няма правилен или грешен момент да се влюбиш – това просто се случва, обикновено когато най-малко очакваш. И когато това стане, единственото което искаш е да бъдеш близо до своя любим. Но какво да направиш, ако виждаш, че той не чувства нещата по същия начин? Има ли начин, по който да привлечеш вниманието му? Има ли начин да го направиш твоето момче?

Бъди себе си!

Първото правило, което трябва да спазваш, за да го накараш да се влюби в теб, е да бъдеш себе си! Ако той ще те обича за нещо, нека това бъде уникалният ти характер и необикновеното ти мислене. Не се прави на такава, каквато не си. Не прави нищо, което не ти е присъщо. Защото в един момент, когато се умориш да се правиш на мечтаната от него жена, той ще те разкрие. Какво ще се случи тогава? Определено това няма да му хареса, ще се почувства предаден и най-вероятно ще избяга от теб. В крайна сметка имаш достатъчно самоуважение и вярваш, че можеш да бъдеш обичана за това което си. Нали?

Бъди уверена!

Да бъдеш себе не е достатъчно. Също така трябва да вярваш в себе си. Много жени остават сами заради ниска самооценка. Веднъж срещнах момиче, което не беше особено привлекателно, но твърдеше, че може да има всеки мъж, когото пожелае. Тя ми каза:„ Не е важно как изглеждаш, от значение е какво мислиш за себе си.” По-късно се запознах с приятеля й, с когото са заедно от години и изглеждаха безкрайно щастливи. Тази жена се държеше така, сякаш носеше невидима корона и нешата й се получаваха.

Притесняваш се и не знаеш как да изпъкнеш? Ето един трик – замисли се за всички онези неща в които си много добра. Имаш страхотно чувство за хумор? Ами използвяй го смело – мъжете обожават да се смеят, както впрочем и жените!

Не преигравай!

Когато харесваш някого и искаш да привлечеш вниманието му, много лесно можеш да станеш за смях. Не бъди прекалено шумна или невидима за него, не се смей без причина, не изричай абсолютно всичките мисли, които ти идват на ум. Това обикновено се случва, когато си прекалено нервна – няма причина да си стресирана! Просто се отпусни, поеми дълбоко дъх и се дръж с него сякаш е един от твоите приятели и нищо по-специално.

Не пренебрегвай външния си  вид!

Първото впечатление е от изключително голямо значение. Не казвам, че характерът и увереността не се зачитат, но той определено ще оцени факта, че се грижиш за външния си вид и полагаш усилия да изглеждаш добре. Ако не разбираш много от грим, помоли някоя приятелка за съвет. Избери свежи и леки цветове, които ще ти помогнат да засияеш.

Бъди приятелски настроена – усмихвай се и му прави комплименти.

Първата крачка към това да накараш един мъж да те харесва е да се сближиш с него. Кой може да устои на компанията на едно усмихнато и приятелско лице?

Забелязала ли си, че въпреки многото комплименти, с които ни обсипват мъжете, ние не правим същото? Кажи му колко красив изглежда. Той няма да го очаква, а и така ще разбере, че проявяваш интерес (не забравяй, че в повечето случаи мъжете си нямат ни най-малка представа, че ние ги харесваме).

Играй грубо.

Това е много стар трик и никога не излиза от мода. Накрай го да ревнува, не отговаряй на всичките му телефонни обаждания и не бъди винаги достъпна за него. Излизай и с други мъже – накарай го да повярва, че имаш много ухажори. В природата на мъжете е заложено да се съзтезават и той ще започне да се бори за твоето внимание. В момента, в който това стане, той ще се запита ”Защо ревнувам? Толкова ли ме вълнува това момиче?” ще разбереш, че си спечелила сърцето му.

Играй на свой терен.

Покани го във вас да пиете кафе или да гледате филм. Ще бъдеш много по-уверена, ако се видите в твоята къща. Още по-добре е да го поканиш го заедно с приятелите си. Те са хората, които те познават най-добре и могат да те покажат в още по-добра светлина пред него. Те ще ти помогнат като кажат нещо хубаво за теб или разкажат някоя стара забавна история, която сте преживяли заедно.

Научи повече неща за него.

За да стигнеш то сърцето му, първо трябва да стигнеш до ума му. Научи какво харесва и какво не харесва, дали имате общи интереси. Може да се окаже, че харесвате един и същ стил музика, или че и двамата обичате да играете тенис. Възползвай се от получената информация. Предизвикай го на тенис или започнете разговор за любимата си група.

Нека обобщим... Бъди себе си! Вярвай в себе си! Бъди му приятел, усмихвай се и го изслушвай . Дай му пространство и без да се усети и когато най-малко очакваш, той ще се влюби лудо в теб. Успех!

/от материали в интернет/

Коментари

Още от последните новини