Жрицата Клаудия която упойва била полиглот, отново е в Бургас (Снимки)

Жрицата Клаудия която упойва била полиглот, отново е в Бургас (Снимки) - E-Burgas.com

Компаньонките от вътрешността на страната редовно правели мизерии и обирали клиенти по морето

Клаудия

Нашумялата проститутка Клаудия, която преди около месец упои и ограби клиент в Несебър, отново е на линия и предлага еротични услуги в интернет. Жрицата дори е пуснала снимки на тялото си, с които да съблазнява и според обявата ще е в Бургас следващите 88 дни.

Услугите, които предлага Клаудия, чието истинско име било Велизара, са класически секс, орална любов, стриптийз и масаж, като любопитен е фактът, че говори цели четири езика – английски, български, руски и италиански, а е само на 21 години. Предвид тези уникални „заложби“ ценоразписът също е малко странен – едва 40 лв. за половин час, 150 за два, цената пък за цяла вечер е 500 лв., като има терен, ходи по адреси или на хотел.

След криминалната проява на Клаудия в Несебър обаче, редовни клиенти на платената любов споделят, че това е масова практика на проститутките, които идвали от вътрешността на страната. Самата тя била от Враца. Стратегията им била да работят заедно с колежка и по двойки да обират клиентите.

С наближаването на лятото подобните случаи щели да зачестят, особено в Слънчев бряг и Несебър, пишат в интернет форумите анонимни потребители, които плащат за проститутки. Според тях повечето идвали, за да правят мизерии през лятото. „Ужилените“ и предишни пъти споделят номерата на жриците – започвали да се пазарят за капаро 50% от крайната цена или пък в последния момент карали клиентите им да идват на друго място от уговореното. Тези признаци будели подозрение.

Затова съветват тези, които си поръчват момичета, да го правят в някой реномиран хотел или в частна квартира, да посрещат проститутката още от таксито и да се разбират за парите предварително.

жрица (1) жрица (2) жрица (3) жрица (4)

Коментари

Още от последните новини