Живко Табаков: Подкрепата за кандидатa на РБ е осезаема, искаме да достигнем до повече хора

Живко Табаков: Подкрепата за кандидатa на РБ е осезаема, искаме да достигнем до повече хора - E-Burgas.com

Подкрепата към кандидата за президент от РБ Трайчо Трайков е осезаема, въпреки това ние имаме желание да достигнем до повече хора. До онези, които все още не са решили за кого ще дадат своя вот. Настроенията, които срещаме, ме обнадеждават, че нашата кандидатпрезидентска двойка ще постигне висок резултат на президентските избори. Избирателите търсят срещите лице в лице с представителите на РБ и за тях е важно да се докоснат до всеки един от нас. Радвам се, че и като общински съветник ми се дава възможност да решавам конкретни проблеми и да допринасям за развитието на града и малките населени места.

Това каза след срещите си с жителите на бургаските квартали Сарафово, Черно море и Рудник общинският председател на ДБГ-Бургас и общински съветник от РБ Живко Табаков.

По време на посещенията Табаков представи предизборната платформа на кандидата за президент от РБ Трайчо Трайков, като подчерта, че резултатът от тези избори ще бъде тест за целия Блок и ролята им в сегашното управление.

Жителите имаха възможност да задават въпроси на Живко Табаков в качеството му на общински съветник. Сред най-актуалните бяха проблемът с безработицата в малките населени места, лошата инфраструктура, некачественото здравеопазване и липсата на достатъчно автобуси.

Общинският съветник пое ангажимент да отправи редица запитвания към местната администрация, така че гласът и волята на хората да бъдат чути.

Коментари

Още от последните новини