Живко Табаков: Дясното в Бългрария този път ще бъде по-силната страна (Снимки и видео)

В края на кампанията никой не споменава думата референдум, опитахме се да достигнем до повече хора в по-малките населени места и да им докоснем ръцете

Дясното в България този път ще бъде по-силната страна, въпреки че нагласите на хората в България са много противоречиви. Искрено се надявам на 13 ноември България да има дясно избран президент и той да се казва Трайчо Трайков. Това сподели днес Живко Табаков от РБ, който символично закри предизборната кампания в шатрата на РБ.

„В края на кампанията никой не споменава думата референдум, независимо каква е нагласата на гласоподавателя, дали той ще подкрепи или не зададените въпроси. В крайна сметка не трябва да забравяме, че това е едно от най-демократичните права на всеки един българин. Затова какъвто и да е референдумът, той не трябва да бъде омаловажаван“, каза Табаков.

Той и колегите му започнаха нова инициатива, в която всички те ще записат видеопослания, които ще бъдат разпространени в интернет пространството.

„Като общински съветник обикалях в малките населени места, които са много по-малобройни, хората не знаеха какво се случва в Бургас, в Общински съвет, не знаеха дори какви са преспективите на техните населени места. Тогава си дадох сметка, че в периферията на Бургас живеят около 20 000 човека, а в центъра на областта - 200 хил. човека. Даваме си сметка че времето не е достатъчно да достигнем до всеки един гражданин, да си поговорим, да докоснем неговата ръка и да му кажем какво смятаме, че трябва да бъде променено в България“, допълни той, като вмъкна, че това е подтикнало него и колегите му от РБ и ДБГ, както и младежките им структури да направят посланията с видеата, за да достигнат до всички.

Областният координатор Стоян Грозев благодари на всички структури в отделните общини в Бургаско за активното им участие по време на кампанията. „Колегите действително работиха с голям ентусиазъм и хъс, макар да виждаха, че тази кампания не е тази, която беше миналата година. Въпреки всичко очакваме в областта много добри резултати“, спомена Грозев.

Той призова всички дясно мислещи хора, млади и интелигентни да подкрепят тяхната кандидатура.

Галерия
Коментари