Жестокост в Поморие! Агресивен син наруши заповед да доближава майка си и я удари

Жестокост в Поморие! Агресивен син наруши заповед да доближава майка си и я удари - E-Burgas.com
Архив 24 часа

Изключителна дързост и безчувствие към собствената си майка демонстрира помориец, който наруши съдебна заповед за защита от домашно насилие и посегна на жената.

Задържаният в момента Живко, бил остранен от жилището в Поморие, което обитавал с майка си, в края на миналата година за срок от 18 месеца. Също така му било забранено да доближава пострадалата, жилището и местата й за социални контакти и отдих, но това не го спряло преди 4 дни да посети дома й. Вероятно след възникнал спор той отправил псувни към нея и я ударил в носа.

След това престъпление той бил задържан, като от Районната прокуратура настояват за постоянна мярка задържане под стража.

Според прокурора е налице обосновано предположение за това, че Живко е извършил престъплението, в което е обвинен. Представителят на държавното обвинение е категоричен, че той може да се укрие или да извърши ново престъпление.

Съдът прие мотивите на прокурора и задържа под стража обвиняемия. Определението на Районен съд – Поморие може да бъде обжалвано пред Окръжен съд – Бургас.   

Коментари

Още от последните новини