Извинете ме, че съм простак и паркирам неправилно!

Извинете ме, че съм простак и паркирам неправилно! - E-Burgas.com
1 (1)
На електронната поща получихме сигнал от възмутен бургазлия, който се е оказал в хаоса на паркирането. Писмото му е повече от гневно. С  безумието, наречено неправилно паркиране се е сблъсквал почти всеки, но ето как нашия читател е решил да се справи с проблема. Писмото публикуваме без редакторска намеса.
2 (1)
Днес цял ден слушам по радиото как община Бургас щяла да закупи нов паяк, който щял да вдига вече незнам какви си коли, защото рушали инфраструктурата, а в същото време общинските служители постоянно доказват, че не ги интересуват нито хората в този град, нито инфраструктурата. 
Какво ми се случи днес?
Наложи се да заведа майка ми, която е инвалид и е на инвалидна количка до един медицински център за лечение на рани. Едно на ръка, че докато стигнем до там се измъчих, заради "прекрасната" ни инфраструктура, която не само е разрушена от паркиращите навсякъде коли, но и на доста места се налагаше да я бутам по улицата, пак заради такива коли. Няма да ви занимавам повече с "достъпната" ни среда в нашия град, а ще мина направо на това, което ме накара да ви пиша. 
Стигнахме до медицинския център и се оказа, че и там имахме трудности, за да влезем вътре. Причината я виждате на снимките, които ви изпращам. Все пак успяхме да влезем и какво разбираме. Оказа се, че собственичката на този център е звъняла няколко пъти, първо на домофона на собственика на колата, без резултат, а после вече и на паяка и им е описала много добре проблема, но така и не са изпратили такъв. Освен това е имало и други пациенти, които също са звънели и то не само на паяка, но до колкото разбрах и в общината, но също без резултат. Дори единият път казали, че за такива случаи не пращали паяк, въпреки, че им е било обяснено, че колата пречи на пациентите, а всички посетители там са възрастни хора и инвалиди. Сетих се, че на предният ден говорих с моя приятелка, която ми разправяше, че чела за някакви стикери. Дори поспорих с нея, че това не е начина. Ето че днес вече станах на точно обратното мнение. Обадих й се и този автомобил вече е с такъв стикер (без извинение). Сигурно собственика вече го е махнал, но дано поне се е замислил какво всъщност е направил! 
И накрая искам да кажа, че дори не такива са идиоти и простаци. Такива сме всички останали, които търпим и всички в общината, които допускат това да се случва в "най-добрият" град за живеене, уж... Вече и аз имам в чантата такива стикери. 
Коментари

Още от последните новини