Известни личности разказват Мръсни приказки в Бургас (18+)

Известни личности разказват Мръсни приказки в Бургас (18+) - E-Burgas.com

Литературният проект "Пощенска кутия за приказки" отново гостува в Бургас тази седмица. Събитието ще се проведе на 13 октомври в Клуб XTRA от 20:00 часа. Този път концепцията ще бъде малко по-различна, като забавните историите няма да бъдат подходящи за лица под 18 години. За това подсказва и заглавието "Мръсни приказки", което предполага по-пикантни теми на разказите.

В ролята на читатели този път ще влязат Орлин Павлов, Константин Лунгов, Димитър Калбуров, Гери Турийска, Ясен Козев, Ирра, Пламен Манасиев, Георги Блажев, Ники Станоев и Камен Алипиев - Кедъра. Билетите вече са в продажба срещу 10 лв., а в деня на събитието ще струват по 12 лв. Повече информация може да намерите на страницата на събитието. 

"Пощенска кутия за приказки" стартира през 2010 г. Всеки месец любители на късия разказ изпращат писма по зададена тема. Десет от историите се селектират и прочитат на живо. С текст може да участва всеки, като единственото изискване към авторите е да се вместят в три страници. Избраните произведения се прочитат от популярни личности - журналисти, писатели, музиканти, артисти и др.

Коментари

Още от последните новини