Извайте форми и туширайте фините линии на лицето с радиочестотен лифтинг

Извайте форми и туширайте фините линии на лицето с радиочестотен лифтинг - E-Burgas.com

Процедурата е напълно безболезнена, но за сметка на това високоефективна

Време е да се подготвите за предстоящите летни месеци. Това далеч не означава единствено да приберете топлите дрехи и да ги замените с пълно с цветове ефирно лятно облекло и съответни обувки и аксесоари. Обърнете внимание на най-важното: здравата и сияйна кожа. Вашите лице и тяло заслужават най-доброто! Какво по-добро време да им го дадете, от разгара на тази доста топла пролет, загатваща летните предизвикателства, които ни очакват?

Лесно и безболезнено можете да туширате фините бръчки на лицето и да върнете стрелките на часовника назад - чрез "лифтинг в обедната почивка". Процедурата е високоефективна и не отнема много време - поради което е напълно подходяща за приложение дори в паузата, която отделяте за обяд през работния ден. Достатъчно е, да се обадите в СПА център "6th Sense" на Гранд Хотел и СПА Приморец и да резервирате свята по-здрава, блестяща, с подобрена текстура кожа.

Ако търсите решение за извайване на силуета, то радиочестотата отново е подходяща за вас. Тя загрява дълбоките слоеве на дермата и способства кръвообращението, локалния метаболизъм, производството на нов колаген. За още по-добър ефект, я комбинираме в пакет с процедури пресотерапия и подводен душов масаж, които комбинирани са най-доброто решение за стройно тяло.

Ето как изглеждат пакетите, насочени към отличната ви естетика:

Пакет „Лифтинг през обедната почивка“ включва:

- 4 процедури за лице радиочестотен лифтинг всяка с продължителност 60 минути

- Две хидратиращи терапии

Цена на пакета: 480 лева

Пакет „Изваян силует“ включва:

- 4 процедури радиочестотен лифтинг за тяло

- 4 процедури пресотерапия

- 1 подводно-душов масаж

Цена на пакета: 499 лева

Доверете се на професионалните терапевти на СПА център "6th Sense", като си подарите си отлична визия днес - защото го заслужавате!

За повече информация и резервации: +359 56 910 913 | [email protected]

 

Коментари

Още от последните новини