Извъндредно: Росен Ангелов се е самоубил!

Извъндредно: Росен Ангелов се е самоубил! - E-Burgas.com

Издирваният за шесторното убийство в Нови Искър Росен Ангелов се е самоубил, съобщава bTV, позовавайки се на свои източници. Първоначалната информация е, че той се е застрелял с малокалибрено оръжие със заглушител в главата. Бил е намерен във вила в с.Луково близо до тази, в която е живеел преди.

На 2 януари в дома им в Нови Искър бяха открити телата на петима души - баща и син, момиче и момче и възрастна жена. Всички те бяха с множество огнестрелни рани.

Първоначално се издирваше жената, с която по-възрастният Неделчо Юнаков е живеел на семейни начала - Кети Кюхова. Тялото й беше открито на следващия ден, а постепенно от прокуратурата, а и от намерени на място от репортери веществени доказателства стана ясно, че Юнаков е имал фирми, свързани с ДДС измами, а Кюхова е имала в миналото връзка с осъждания за множество тежки престъпления Ангелов.

Държавното обвинение оповести, че ДНК експертиза доказва вината именно на известния като Горския човек мъж и започна издирване. Той успя да избяга от полицията малко преди да бъде щурмувана вилата в с. Луково, която той обитавал.

В издирването се включиха полицаи, командоси, военни и всевъзможна техника, но Росен Ангелов в крайна сметка не бе открит жив.

Това допълнително ще засили съмненията у някои наблюдатели, че хаотичната на пръв поглед оперативна работа след най-тежкото подобно престъпление в последните поне 15 години не е случайна и никога няма да разберем цялата истина.

Коментари

Още от последните новини