Извадиха на тезгяха за продан имот на Володя Стоянов

Извадиха на тезгяха за продан имот на Володя Стоянов - E-Burgas.com
[caption id="attachment_67339" align="aligncenter" width="606"]снимка: signal снимка: signal[/caption] Частният съдебен изпълнител Шукри Дервиш за втори път слага на тезгяха за продан недвижим имот на певеца от Петрич Володя Стоянов. Срещу войводата има изпълнително дело за отнемане на една втора от имота, който е 910 кв.м. Взискател е съседът му Христо Георгиев, бивш граничен полицай. Преди време почина съпругата на Георгиев по време на раждане в клиниката на известната петричка фамилия Мазнейкови в София. Съседът на Володя Стоянов веднага след трагедията заведе дело за неправомерно навлизане в имота му. Става дума за ограда, която е гранична, информира в. ”Вяра”.
Според решението на магистратите Стоянов трябваше да събори своята част от оградата и да я измести с половин метър в полза на бившето ченге. Това обаче и до днес не е направено. Отделно за погасяване на вземането на Христо Георгиев РС образува изпълнително дело. Така имотът бе обявен за публична продан при първоначална цена от 30 750 лв., само в частта на спорния парцел. ЧСИ Дервиш от вчера поднови търга, без да променя сумата.
Володя Стоянов преди време патентова прякора си заради многобройното му споменаване в шоуто на Слави като нарицателно. Певецът се обиди и реши да предриеме мерки, които сложиха край на подигравките на столичния шоумен с петричанина. Всъщност възходящата си кариера Володя дължи на застреляния бос на мафията – кюстендилеца Георги Илиев. Той го открива в кръчма в Сандански и го взе с него в София. Оттук до смъртта на Георги Илиев Володя е любимият му певец. Според коментарите на петричани именно с парите, изкарани от този период, Володя Стоянов построил фамилната си къща в кв. ”Дълбошница”. Миналата година той я украси и с дървено пано с името му и прякора, направено от дърворезбаря Живко Пътников. Володя Стоянов има два брака. Той бе любимец и на петричката пророчица Ванга, на която още приживе посвети песен, която стана хит и още звучи в ефира.
Коментари

Още от последните новини