Изумително! Мъж отслабна с 305 килограма заради любов

Изумително! Мъж отслабна с 305 килограма заради любов - E-Burgas.com

мъж отслабна

Бившият пощальон Пол Мейсън, 52-годишен жител на Великобритания, е отслабнал с 305 килограма, след като се запознал с американка в интернет и се влюбил в нея, съобщи "Дейли експрес".

 Запознанството на Мейсън и 40-годишната Ребека Маунтин от Масачузетс е станало във Фейсбук. Бившият пощальон признава, че не е и предполагал, че между тях може да възникне романтична връзка.

Жената първа писала в социалната мрежа, след като гледала документален филм за Пол. Първоначално Маунтин искала да му помогне, като му намери помощник, който да се грижи за домакинството.

Първият разговор между двамата по Skype продължил 4,5 часа. След това приятелството между двамата прераснало в нещо повече.

Мейсън разказва, че преди да се запознае с американката е тежал 445 килограма и всеки ден поглъщал по 20 000 калории при норма от 2500. След като се влюбил обаче, решил да отслабне.

 Сега Маунтин, която още не е виждала Мейсън на живо, планира да посети Великобритания. Мъжът е разказал, че няма търпение да се срещне с любимата си и да прекара остатъка от живота си с нея.

Агенция ПИК

Коментари

Още от последните новини