Израел дава 1500$ на наши работници 

Израел дава 1500$ на наши работници  - E-Burgas.com

Агенцията по заетостта подновява набирането на професионални строителни работници за временна заетост в Израел. Търсят се професионални строителни работници по условията на подписаната Спогодба между Правителството на Република България и правителството на Държавата Израел.

Израел търси наши работници за кофражисти, арматуристи, работници по полагане на керамични облицовки по подове и стени, както и мазачи. С приоритет ще бъдат търсени и наемани кофражистите и арматуристите. 

Те ще подпишат едногодишен договор с възможност за удължаване до 3,5 години от датата на първото влизане в Израел. Минималната брутна стартова заплата за работник в строителството е 1540 долара за изработени 211 часа на месец. 

Кандидатите трябва да са български граждани на възраст между 25 и 50 години, да не са работили в Израел и да нямат роднини в тази страна. Освен това те трябва да са готови да работят в строителния сектор при израелските климатични условия, включително и работа на височини. Желаещите да роботят в Израел трябва да представят заявления за кандидатстване, задграничен паспорт и лична карта в ДБТ. 

Коментари

Още от последните новини