Изпращаме лятото в Бургас с фестивал…и то какъв

Изпращаме лятото в Бургас с фестивал…и то какъв - E-Burgas.com

Бегаческият фестивал „Бургас Рън“ ще направи туристическа обиколка на града

Площад „Тройката“ ще се превърне в притегателна точка за всички, които желаят да се включат в своеобразна туристическа обиколка на града, като се придвижат алтернативно – чрез бягане. "Бургас рън" е част от Европейската седмица на мобилността и ще се проведе на 16 септември. Сайтът e-Burgas.com ще бъде официален медиен партньор на събитието.

Всеки желаещ ще може да се регистрира за участие в една от трите дестинации - 1,5 км, 5 км или 10 км. По-дългите трасета ще минат през Морската гара на Бургас, емблематичния за града Мост, паметника-мемориал Пантеона, както и Морското казино, пред което се разкрива целият Бургаски залив.

В рамките на деня бургазлии ще могат да се насладят на спортни демонстрации, да изпробват алтернативни методи за придвижване, както и да посетят шатрите на изложители, предлагащи разнообразни стоки. Събитието е безплатно и е част от Европейската седмица на мобилността, като се организира с подкрепата на Община Бургас.

"И не забравяйте – най-трудно е да застанете на старта, затова предизвикайте себе си и станете част от бегаческия фестивал „Бургас Рън“." апелират организаторите. 

Подробноси очаквайте на фейсбук страницата на събитието. 

 

Коментари

Още от последните новини