Търговски директор на застрахователна компания, банков служител и акушерка са само част от кандидатките за титлата Мисис Бургас 2017 г

Търговски директор на застрахователна компания, банков служител и акушерка  са само част от кандидатките за титлата Мисис Бургас 2017 г - E-Burgas.com

Образовани, професионално реализирани, женствени и красиви са дамите, които се впускат в надпреварата за титлата Мисис Бургас 2017 г. Общо единадесет омъжени жени ще се борят за титлата. Сред кандидатките е Надя Недялкова, която е юрист по образование и в момента е търговски директор на немска финансово-застрахователна компания. Красивата Надя е родом от Бургас, омъжена е и е майка на три деца. В момента служебните и ангажименти изискват много пътувания, но тя умело съчетава работата си с грижите и вниманието, които, както тя сама се изразява: „Семейството заслужават".

Очарователната банкова служителка Кристина Стаматова също се впуска в предизвикателството. Кристина е на 38 г и е майка на две деца. Дъщеря и е „виновникът" за нейното участие в конкурса Мисис Бургас 2017 г, тъй-като тя подава кандидатурата на своята майка. Кристина иска да даде пример на своите деца, като им показва, че в живота трябва да се поемат различни предизвикателства.

Електронния инжинер Ваня Димитрова също ще се бори за титлата Мисис Бургас. Тя е на 36 г. и впечатлява с дългата си коса и стройна фигура. В момента чаровницата е в отпуск по майчинство. Тя се е отдала изцяло на грижите на 8-месечната си дъщеря.

Донка Стоянова е дамата, която има най- богат житейски опит, което доказват годините и- 53. В момента Донка се бори с тежко онкологично заболяване и приема участието си в конкурса Мисис Бургас като терапия за закаляване на борбения дух на жената.

Акушерката от УМБАЛ- Бургас Камелия Луканова, която помага на стотици жени годишно да станат майки е следващата прекрасна бургазлийка, която ще се бори за титлата Мисис Бургас 2017 г. Тя е на 29 г и умело съчетава грижите за двете си малки деца на 4 и 1 години с работата си в АГ отделението на бургаската болница.

Служителят от ОД на МВР- Бургас, чаровната Теодора Инджова е твърдо решена да извърви пътя към короната и да се опита да спечели титлата Мисис Бургас 2017 г. Тя е на 28 г и в момента се е отдала на грижите за 7- месечнтия си син.

Най-младата участничка в конкурса Мисис Бургас 2017 г е Станислава Кондова. Тя започва да развива съвсем млада собствен бизнес във фармацефтичната индустрия. Има 2- годишен син, който отглежда с голяма любов. Освен на сина си, Станислава в момента се е посветила и на хобито си- разкрасителните процедури, така любими на всяка жена.

Радка Пашова също е млада майка, но и упорито работеща жена. Тя е технически сътредник в частна бургаска фирма. Казва, че съвременната жена може чудесно да бъде и работеща, градяща кариера, и добра и грижовна майка, и любяща съпруга. Нейната формула за този успех самодисциплина и добра организация.

Три дами от Несебър дават своята сериозна заявка, да бъдат отлечени с титлата Мисис Бургас 2017 г. И трите дами са майки на малки деца, които в момента отделят значителна част от времето си в грижи за тях. Мина Гюпчанова се рaзвива професионално в сферата на турестическия бизнес в Несебър. Нина Павлова, която е щастливо омъжена за голямата си любов в морския град развива свой собствен бизнес. Нина разчита на подкрепата на мъжа си, и цени неговата всеотдайност. Несебърлийката Таня Стоянова, която в момента също се е отдала на грижите на подрастващото си детенце е последната, но не по важност, участничка в конкурса Мисис Бургас 2017 г. Тя помага в бизнеса на своето семейство, който е в сферата на туризма.

Конкурсът Мисис Бургас 2017 г ще се проведе на 24 март в Гранд хотел и СПА „Приморец".

Коментари

Още от последните новини