Изложение на български производители се провежда на Флората

Изложение на български производители се провежда на Флората - E-Burgas.com

От 17 до 25 юни в бургаския експозиционен център "Флора" се провежда Националното изложение на български производители "Златен лъв". В него участват 30 фирми, занимаващи се с текстил и трикотаж, козметични продукти, хранителни стоки и вино, конфекция, детски стоки, стоки за бита, кожени изделия, сувенири, аксесоари и бижутерия.

Своята продукция показват предимно малки и средни предприятия - производители, търговци, дистрибутори и физически лица от цялата страна. Целта на изложението е да популяризира и представи българските стоки. То дава възможност без посредник и за кратко време да се достигне до по-широк кръг потребители. Фирмите представят нови продукти и сезонни колекции. По време на изложението те осъществяват и срещи с бъдещи партньори, като по този начин разширяват дистрибуторската си мрежа.

Изложението"Златен лъв" е приемник на Националното търговско изложение "Произведено в България". Негов организатор е "Бизнес център - България" ЕООД - фирма с 20-годишна история и с над 200 подобни прояви зад гърба си. Изложението се провежда със съдействието на Община Бургас.

Коментари

Още от последните новини