Инж. Петър Кънев и Николай Тишев посочиха приоритетите на „БСП за България” пред жители на Приморско

Инж. Петър Кънев и Николай Тишев посочиха приоритетите на „БСП за България” пред жители на Приморско - E-Burgas.com

Инж. Кънев бе категоричен, че трябва да се окаже помощ основно на българските фирми и предприятия

Водачът на листата на „БСП за България” от 2-ри МИР инж. Петър Кънев, заедно с втория в нея – Николай Тишев, представиха едни от основните приоритети на коалицията пред жители на Приморско. Тук те посочиха, че непременно трябва да се залага на индустрията и на нови инвестиции в производството, тъй като не може цялото Южно Черноморие да разчита единствено на туризма, който е силен само около три-четири месеца в годината. Инж. Кънев бе категоричен, че трябва да се окаже помощ основно на българските фирми и предприятия. Той коментира и това, че не може да се управлява със страх, както ГЕРБ правеше през последните години.

„ГЕРБ не могат да разберат, че със страх не може да се управлява. Те успяха за няколко години да станат като раково образование. Където минат трева не никне. Хора, които досега са гласували за тях, вече не искат да го правят” – заяви инж. Кънев и допълни, че трябва да се създадат нормални условия за нормален малък бизнес.

„Ще ни трябва време.През последните години средната класа почти изчезна. Все по-голяма концентрация има на власт и пари във все по-малък брой хора, и все по-голямо обедняване” – каза още Кънев.

Николай Тишев коментира от своя страна, че страхът на хората лека-полека си отива и се вижда, че искат промяна.

„На президентските избори, между първи и втори тур, от ГЕРБ сипеха заплахи, че ще спрат започнати инфраструктурни проекти на територията на Бургаска област и че ще има уволнения. Е, не се получи. ГЕРБ са тръгнали надолу и няма връщане назад. Виждам, че има оживление в хората, виждам, че страхът изчезва. На 26 март ние ще излезем с едни гърди напред. От нас зависи да има промяна” – заяви Тишев.

На срещата в Приморско социалистите също обявиха, че „БСП за България” залага на българското и на българщината, за да може младите хора да остават в страната ни и тук да развиват своя бизнес.

Коментари

Още от последните новини