Инициативата „БулевАрт“ предлага нови изненади и забавления

 Инициативата „БулевАрт“ предлага нови изненади и забавления - E-Burgas.com

Организаторите на инициативата "БулевАрт - мрежа на сетивата" са подготвили поредната доза изненади и забавления за жителите и гостите на Бургас.

Програмата за следващите няколко дни дава възможност на всеки да избере по свои вкус някое от събитията.

Ето какво предстои:

На 21 юли /вторник/ от 17:30 до 19:30 ч., галерия "Пролет" се открива "Споделени пейзажи", изложба - живопис на един от водещите съвременни български художници Явора Петрова. Изложбата може да посетите до 9 август.

На 23.07 /четвъртък/ от 19:30 до 22:30 ч. на сцената на "БулевАрт" ви очакват две китари и два вокала - Nicky&Samuel - Николай Райков и Самуел Мануелян, които ще представят кавър версии на известни песни. Всички почитатели на стойностната и качествена музика са поканени.

На 23.07 /четвъртък/ от 20:00 ч. в Papa Beer на ул. "Милин камък" ще гостуват усмихнатите момичета от DUET PARADOX. Симона Маринова и Диана Димитрова ще ви подарят една прекрасна вечер с акустично шоу, свои авторски песни и кавъри на известни поп парчета.

На 23.07 /четвъртък/ от 21:00 ч., до Моста в Бургас, HashtagPAVILION ви кани на едно смело стендъп шоу "Звездите отзад", в което ще се посмеете със стария познайник Иван Динев - Устата. Очаква ви една невероятна вечер, в която няма да сте публика, а част от сценичния екип. Цена на билета: 12 лв. Резервирайте своите места тук: http://m.me/HashtagPAVILION или на телефон: 0894658049

На 24.07 /петък/ от 21:00 ч. отново  сте поканени в HashtagPavilion, на стендъп комедията "От личен опит" с Аладин Алиибрахим, където ще се забавлявате с абсурдни истории и нелепи ситуации, разкриващи личният житейски опит на Аладин. Цена на билета: 12 лв. Резервирайте своите места тук: http://m.me/HashtagPAVILION или на телефон: 0894658049.

 

Коментари

Още от последните новини