Илюзионист скочи от парашут в морето край Несебър, овързан в усмирителна риза

Илюзионист скочи от парашут в морето край Несебър, овързан в усмирителна риза - E-Burgas.com

Голямата надежда на съвременното българско илюзионно изкуство - Валери Иванов - Жокера, успя на връх своя 25-ти рожден ден, на запише името си в историята с изпълнението на изключително екстремен номер. Той бе пуснат от парашут в морето, овързан с  усмирителна риза с шест-степенна защита и тежести на кръста. На 5 метра дълбочина той успя да се освободи и сензационно да се появи на плуваща в близост яхта - буквално за броени секунди. 

Невижданият номер бе успешно реализиран пред очите на хилядите плажуващи в Слънчев бряг и Несебър, които с притаен дъх очакваха Жокера да изплува на повърхността, отброявайки колко дълго време издържа без въздух под вода и окован. При появата му бурни аплодисменти огласиха плажа. 

"Страхът е присъщ за аматьорите, а аз съм професионален маг - който може да разгадае, изманипулира и реализира всичко - сама по себе си смъртта е една илюзия, душата ми знае как да я надхитри!", сподели Жокера минути след сензационното си постижение. То е само началото от серията екстремни номера на публични места, които ще изпълни, за да подгрее аудиторията за голямото си магично шоу в зала 1 на НДК, през зимата. 

Коментари

Още от последните новини