ИАРА стартира нова система за любителски риболов

ИАРА стартира нова система за любителски риболов - E-Burgas.com

ИАРА стартира нова система за любителски риболов. Агенцията изпълни проект „Разширяване на програмния обхват и надграждане на Информационно-статистическата система на ИАРА, съгласно национални и европейски изисквания, както и въвеждане на електронни административни услуги“ по Програма морско дело и рибарство (2014 - 2020).

Проектът осигурява разширяване функционалността на сега действащата информационно-статистическа система. Администрирането на системата ще става чрез богат и лесен за използване интерфейс и основни функционалности, които включват уеб портал, мобилни приложения и външни системи, комуникиращи със системата. Във връзка с предстоящото й пускане в експлоатация, на 27.01.2022 г. /четвъртък/ ще се проведе онлайн обучение върху модул „Издаване на билет за любителски риболов“. За целта е необходимо да заявите своето участие в онлайн обучението чрез посочения линк

От 1 февруари предстои да бъде спряна административната услуга от досега действащата система на ИАРА. Тя ще има чисто информативен характер.

Коментари

Още от последните новини