Хванаха крадеца на телевизори в Ахтопол

Хванаха крадеца на телевизори в Ахтопол - E-Burgas.com

За две седмици 41-годишният апаш задигнал 10 устройства

Ахтопол си има крадец на телевизори и той е задържан от местната полиция след поредната си серия от набези. От 15 декември до новогодишната нощ (включително) бандюгата задигнал 10 телевизора от различни домове в морския град.

Ето и цялата му хронология, публикувана от МВР“

- за времето от 15.12.м.т. до 17.12.м.г. по неустановен начин проникнал в частна къща в Ахтопол, собственост на 63 годишна жена от Ахтохол, откъдето откраднал : три телевизора, две стойки за стена за телевизори и два маркови мъжки парфюми.

- за времето от 20.12.м.г. до 01.01.т.г., чрез отваряне на прозорец проникнал в частен дом в Ахтопол, обитаван от 68 годишна жена от Ахтопол, като откраднал шест телевизора, 10 л. олио, дамски парфюм и сумата от 20 лева.- на 31.12.м.г., чрез взломяване на вратопрозорец проникнал в частна къща в Ахтопол, собственост на 78 годишна жена от Варна, откъдето откраднал телевизор.

41 годишния мъж от Ахтопол е задържан за срок от 24 часа. Работата по цялостно документиране на престъпната му дейност продължава от служители на Районно управление – Царево.

Коментари

Още от последните новини