HOODINI се включи с ледена кофа в помощ на малкия Любчо (видео)

HOODINI се включи с ледена кофа в помощ на малкия Любчо (видео) - E-Burgas.com
kevekvkr-631x323 Hoodini бе предизвикан от собственичката на сайта 359 HIP HOP, за да се включи в Ice Bucket за Крис. Hoodini отговаря на предизвикателството Ice Bucket и от своя страна предизвиква Криминал, Bashmotion и DJ George. Всички пари за лечението на Крис са събрани вече и новата кауза, за която ще се борят нашите артисти е Любчо. Да помогнем на Любчо като изпратим смс текст DMS LUBCHO на номер 17 777 или RAIFFEISEN BANK 
BG 25 RZBB 91551000646190 /BIC:RZBBBGSF 
Lybomir Ivajlov Elenkov/Любомир Ивайлов Еленков / Източник:www.359hiphop.com Любчо - едно хубаво дете с тежка диагноза ДЦП. Останал без майка и татко още нероден. 
Аз неговата баба Ви МОЛЯ - Мили хора, моля Ви, помогнете на моето внуче да продължим лечението му - предстои ни тежка ортопедична операция в клиника „Шпайзинг“ във Виена, изработка на ортези и интензивна следоперативна рехабилитация. Без Вас и без Вашата помощ - сами не бихме могли да се справим. Моля Ви харесайте Фейсбук страничката „Да помогнем на Любчо“. Всеки един SMS е безценен дар и помощ за здравето на Любчо - той има нужда от Вашата обич и подкрепа!
Коментари

Още от последните новини