Херо цака Левски, бяга в Украйна

Херо цака Левски, бяга в Украйна - E-Burgas.com
hero chilikov kolevНа „Герена" чакат Димитър Димитров като месия през януари. Нетърпението на феновете за завръщането на Херо се изостря, когато Левски се дъни, както стана на „Бончук”, пише "Меридиан мач".

Обаче, въпреки честите твър­дения на Димитров, че няма да преметне „си­ните", специалистът е пред договор с чужд отбор. Той е инструк­тирал агента Мирчо Димитров да му тър­си отбор зад граница, като приоритет са държавите на изток от България. Според за­познати към днешна дата агентът прегова­ря с елитен украински отбор, който се готви да назначи Димитър Димитров. Самият Мирчо Димитров пот­върди информацията на „Меридиан Мач". „Оторизиран съм да предлагам Херо на от­бори от Русия, Украй­на и Азербайджан и го правя. Не мога да ка­жа повече подробнос­ти или да коментирам конкретни оферти и преговори", започна Мирчо Димитров.

„Знаете, че преди време аз лично уредих Херо да поеме Амкар. Справи се страхотно и е логично отборите в този регион да проя­вяват интерес към не­го. Виждате, че и Ста­нимир Стоилов рабо­ти в Астана и оставя добри впечатления. Хора като Георги Пе­ев пък от години са величина в руския футбол. Смя­там, че Димитър Ди­митров може да да си намери добър тим", разкри още Мирчо Димитров.

„Не знам каква е уговорката му с Левс­ки, но аз лично му търся отбор. Моето мнение е, че за Херо е по-добре да бъде тре­ньор в Русия, Украйна или   Азербайджан, например, докато за „сините" е по-добре да имат наставник от чужбина. През 1998 година аз доведох на „Герена" Вячеслав Грозни и мисля, че до­сега в Левски не са имали треньор, при който да се играе тол­кова добър футбол. После пак им го пред­лагах, но така и не по­желаха да го вземат. Човек от категорията на Грозни е добър ва­риант за Левски", про­дължи по темата Мирчо Димитров.

Агентът обясни, че след месец ще води разговориза Херо и с отбо­ри от Казахстан.

„Първенството в Казахстан приключ­ва скоро и тогава ще има яснота. Към днешна дата всичко там е непредвидимо и не се знае кой от­бор, на кое място ще финишира. Затова в момента трудно ня­кой ще си търси тре­ньор. За Казахстан може да се говори в началото на ноември", завърши агентът.
Коментари

Още от последните новини