Хайго игра тенис с инвалиди, раздава им купи и медали

Хайго игра тенис с инвалиди, раздава им купи и медали - E-Burgas.com
снимки: инж. Пламен Колев

Хайгашод Агасян показа завидни спортни умения на провелата се в Тутракан национална кампания за инвалидите "Воля за спорт", която се организира от Балканска медийна асоциация и Агенция за хората с увреждания. Любимецът на малки и големи показа как се бие сервис и разкри, че като по млад се е занимавал професионално с тенис на маса. Освен това Хайго с удоволствие награди победителите в различните дисциплини - освен тенис на маса, състезателите играха бадминтон, шах, табла, канадска борба, крос. Те получиха купи и медали. Най-малкият участник бе едва на 2 годинки, а най-възрастната състезателка на 86 години. В надбягванията, но само като рефер, се включи и Георги Низамов от "Като две капки вода", след което призна че спорта не е силната му страна, хвана микрофона и запя божествено. Изпълнителките Пламена и Бриана не му останаха длъжни и подкараха състезателите на танци и хора. 

Кметът на град Тутракан д-р Димитър Стефанов пожела успех на Воля за спорт и в предстоящите градове от кампанията. На финала той застана до победителите и заедно изслушаха химна.
Медийно партньорство на „Воля за спорт“ оказват Нова тв, kmeta.bg, kmetskiizbori.bg, dariknews, netinfo, Bnews, Blife, списание В2В, newsinthecity.bg, sofianews.info, blitz.bg, tradenews.bg, no-comment.bg, gong.bg, yep.bg, vesti.bg, pik.bg, в-к Новинар, в-к 19 минути, в-к Стандарт, ХайЛайф и много други медии, които чувстват съпричастност.
 

Галерия
Коментари

Още от последните новини