GTA край Атия: 18-годишен бургазлия задигна три автомобила за шест часа, катастрофира с два

GTA край Атия: 18-годишен бургазлия задигна три автомобила за шест часа, катастрофира с два  - E-Burgas.com

Между първата и втората кражба има едва десет минути

18-годишен бургазлия разигра сценарий, подобен на този в играта Grand Thief Auto, в която кражбите и катастрофите с автомобили се случват на няколко минути. 

Тийнейджърът успя да постави рекорд, като открадна цели три автомобила в рамките на по-малко от шест часа, като успя да катастрофира с два от тях, а третият паркира и изостави.

Вчера около 6:46 сутринта е получено съобщение за самостоятелен пътен инцидент, възникнал на входа на с. Атия с лек автомобил "Форд", съобщиха от полицията. Служителите на реда установили, че автомобилът е откраднат 59-годишен мъж от Черноморец. Задържан е извършителя на деянието – това е 18-годишен бургазлия, който направил пълни самопризнания. 

Само десет минути по-късно е получено ново съобщение за катастрофа с л.а. "Опел Астра", откраднат от с. Атия. Автомобилът е катастрофирал на два километра от селото в посока село Росен. Оказало се, че и тази кражба е извършена от същия 18-годишен бургазлия, който отново признал за случката. 

Около 12.10 ч. в Районно управление - Созопол е получено съобщение от 60-годишен мъж от с. Атия за това, че му е отнет противозаконно лек автомобил „Опел Мерива”.  Автомобилът е открит на около 100 – 150 м. от мястото, където е бил паркиран.

Задържаният бургазлия направил пълни самопризнания и за това противозаконно отнемане. 
 

Коментари

Още от последните новини