Грозно! Апаши разбиха буса на „Shore Invaders“ в Ловеч

Грозно! Апаши разбиха буса на „Shore Invaders“ в Ловеч - E-Burgas.com

Бургаските байкъри се утешиха с четири медала

На изключително грозно деяние стана жертва клубния бус на бургаския клуб по планинско колоездене Shore invaders, който за пореден път завоюва голям брой отличия на републиканско състезаие. По време на престоя на отбора в Ловеч, където се проведе третият кръг от Downhill сериите, возилото на бургазлии станало жертва на апаши, които успели да му свалят прозорците и да го отключат.

Въпреки че бусът бил паркиран на паркинга пред хотела те го претарашили и задигнали част от спортната екипировка на състезателите, лични вещи и един пртфейл. Документите на превозното средство и връзка с ключвое пък били захвърлени от крадците в района на паркинга, където по-късно били намерени от полицаи.

Междувременно бургаските състезатели успяха да завоюват четири медала в Ловеч, с което напълниха за пореден път клубната витрина. Този път талантът на амбициозния Метин Качан му спечели първото място при 15-16-годишните, където отвя конуренцията. В по-горната категория – 17-18 г, Минчо Димитров се окичи със сребърен медал, а при най-масовата категория с над 30 състезатели Николай Желев-Коки грабна бронз. При най-малките (5-6-годишни) Ангел Желев също бе награден на стълбичката след завоюван бронзов медал.

Тази седмица клубът ще пътува за Боровец, където ще се проведе последния финален кръг от Downhill сериите, но преди това от отбора се надяват извършителите на криминалното деяние да бъдат намерени и заловени.

Галерия
Коментари

Още от последните новини