Гримът на блондинките- съветите на топгримьора Диана Илиева

Гримът  на  блондинките- съветите на топгримьора Диана Илиева - E-Burgas.com
  В днешната ни рубрика, топгримьорът Диана Илиева дава съвети на блондинките как да изглеждат още по-привлекателно, какво червило е подходящо за русия цвят на косата им, какъв руж трябва да използват. Ето какво казва още Диана.... 12376142_1092857567391934_4132082176769295273_n Вариантите на  русата коса  са десетки – от платинено до златисто плажно русо. Платина, злато, пшеница, бронз, карамел ... нюансите на косите определят в какъв цветови нюанс ще е гримът.  Гримът за блондинките се различава от грима за брюнетките. Съветите които ще ви дам за различните  нюанси на русото ще ви помогнат да определите кой грим е най-подходящ за вас.  
  1. Платинено руса коса
Дамите с този нюанс на косите следва да не избират медени или тъмнокафяви нюанси в грима и като цяло не трябва да допускат да е прекалено тъмен. Най-добрият грим е светлият и неутрален, който ще се възприема добре от погледа. Неутрални са пепеляво сиво и сребристо. Нюансите на червеното и розовото червило балансират светлината на косата. Опушеният грим за очите също е подходящо решение.
  1. Пепеляво русо
Този тип блондинки трябва да използват златистокафяви сенки за очи, които да са подходящи и за тена на кожата им. Тези тонове поставяйте точно под извивката на веждите. На клепачите стоят добре и виолетовите или ментови тонове.
  1. Златисто русо
Друг вариант на грима за блондинки е в нюансите на розово и прасковено, което да докосва деликатно скулите и устните. Привлекателни изглеждат тези дами и с виолетово и тъмнолилаво. Гримът за очите за златисто русите дами е добре да бъде в неутрални тонове.
  1. Пясъчно русо
Ярките, блестящи, слънчеви нюанси, които създават искряща визия са подходящ вариант за русите коси с тъмни нюанси. В грима си тези блондинки трябва да включват медени и карамелени нюанси. Избирайте златните нюанси, а не перлените или пепелявите, избягвайте и сребристите. Въпреки, че този нюанс на русото е наричан още и плажно русо, добре е да се придържате към меките нюанси в грима. 5 Тъмно русо Дамите с този цвят е добре да избират за грима си тъмнорозов и светлокафяв цвят за грима на очите и устните си. И все пак светлите нюанси не са за пренебрегване, тъй като създават елегантен вид.   6 . Грим според естествения тон на кожата Дамите с леко мургав тен и лешниково кафяви очи с руси коси е добре да внесат допълнителен колорит в излъчването си. Винаги трябва да избират от палитрата с натуралните цветове. Това балансира облика и подчертава нежността му. Ако по кожата си имате зачервявания, добре е да ползвате светъл грим, който ще отнеме от вниманието върху недостатъците на кожата, но едновременно с това ще придаде детски вид на излъчването. Тъмните нюанси за устните стоят добре за всички типове руси коси и задават тона за грима като цяло. 2650ac1553067948bc0392fa53efe99d
  1. Розови устни за блондинките
Всички розови нюанси за устните са подходящи за блондинките. Този цвят изглежда добре в грима на светлите жени като цяло. Розови тонове с бежово-кафяви оттенъци са подходящи за златисто русите дами, но никога не трябва да ползвате тъмен молив за устни.
  1. Розов руж
Това е стандартният цвят за скулите на блондинките, който си съперничи с прасковеният. Но блондинка с розови скули е ненадмината класика.
  1. Очи като на Барби
Друга класика е блондинка с розов грим на очите. Но каквото и да говорим, това е съвсем естествен цвят за тях. Използвайте по-меки нюанси на розовото, като го смесвате със сиво или меко кафяво.
  1. Вежди в сиво
Жените с естествено руси вежди не трябва да експериментират с тъмен молив за вежди. Използвайте светлокафяв или сив молив за вежди.   grim-za-sivi-ochi-dneven-vecheren_192
  1. Блондинки със зелени очи
Моливът за очната линия и за веждите трябва да бъде кафяв. За грима е задължително да се избягват хладните оттенъци, най-подходящи са кафявият, сиво-кафявият, златистият, прасковеният и тъмно-зелените цветове.
  1. Блондинки със сини очи
На тях идеално им стои сивият, синият и виолетовият цвят. Важно е съчетанието с косата. За блондинките с меден оттенък на косите подхождат сребристите, сини и светлосини сенки. Тушът трябва да е със син или кафяв цвят. В зависимост от цвета на кожата се подбира пудрата. За класическите блондинки със светла (понякога и бледа кожа) пудрата трябва да бъде с розово-телесен или с розов-светъл оттенък. За червилото да се използва светлорозов или розово-коларов оттенък. xep2nhajm1c  
  1. Блондинки с кафяви очи
На тях идеално ще им подхождат всички оттенъци на бронзовия, златистия и кафявия цвят. Обикновено кафявите очи се срещат при блондинките с пепеляв оттенък на косите. Именно поради това те нямат много варианти за козметика. grim-za-sivi-ochi-dneven-vecheren_192
  1. Блондинки със сиви очи
За тях препоръките са както при дамите със сини очи. Ако жената е с пшеничен цвят на косата, ще й пасне розово-телесна или светлорозова пудра, като и сини, светлосини и сребристи сенки. Тези оттенъци създават нещо като воал около очите и смекчават грима. Подходящото червило е с коралови или розови оттенъци, което зависи от типа кожа. Светлокосите дами винаги привличат мъжките погледи със  своята нежност и ефирност, които могат да се подчертаят чрез грима и  да придадат още повече обаяние и притегателна сила на жените  с руси коси.  
Коментари

Още от последните новини