Граничарят, който прегази бебето, изплакал на жена си: Голяма беля направих, убих дете!

Граничарят, който прегази бебето, изплакал на жена си: Голяма беля направих, убих дете! - E-Burgas.com
  Катстрофа - дете Съпругата на Костадин - граничният полицай, който прегази 11-месечната Красимира, разкри пред Нова телевизия, че още не е виждала съпруга си. "Обади ми се след като е станало. Каза ми - голяма беля направих, убих дете. Обичам те. И това беше", каза съсипаната Гергана.Тя допълни, че мъжът й никога не се е качвал на колата пиян. "Знам, че е задържан в Созопол и ще отида да го видя следобед", каза тъста му. 

"Много зле изкарахме нощта. Чаках я да се разплаче и поиска мляко". Това заяви Нонка, майката на малката Красимира, която вчера беше прегазена в село Крушевец от граничен полицай. Жената се опитва да се държи, макар че е във видимо неадекватно състояние. "Опитвам се да се държа, заради тях, но ми е все по-трудно", каза и бащата Красимир пред камерата на Нова телевизия. 

Според Красимир, шофьорът Костадин е бил видимо пиян, когато е смазал количката с 11-месечната Красимира в нея. "Причина е немарливост - от него и началниците му. Това не е било единичен случай от негова страна - да кара пил и началниците му са го знаели. Казаха ми го хора от Приморско, които го познават", каза още Красимир. 

"Първото ми впечатление беше, че е неадекватен. Бях в шок и не мога да си спомня дали е бил при нас, може и да е бил. Гледката беше ужасяваща, не я пожелавам на никого", каза съсед на почерненото семейство. Съседка обаче уточни, че Костадин е искал да помогне да се извади детето и е бутал колата си, заедно с близките на Красимир и Нонка. 

Докато репортерът на Нова тв интервюираше хората в Крушевец, те спонтанно преградиха пътя към границата. "Блокадата ще продължи докато има ефективна присъда", заяви бащата на бебето Красимира. /БЛИЦ
Коментари

Още от последните новини