Гранд Хотел и СПА Приморец представя звездата на кулинарния небосклон Андре Токев

Гранд Хотел и СПА Приморец представя звездата на  кулинарния небосклон Андре Токев - E-Burgas.com

На 21-ви януари 2017 година в Средиземноморски ресторант Салини думата има храната

Гранд Хотел и СПА Приморец продължава традицията си да представя в града ни кулинарни величия от световно значение. Този път ред е на великолепния Андре Токев - основател на Асоциацията на професионалните готвачи в България, единствен носител за източна Европа на диплома „Global Masterchef Degree”, жури на най-престижния европейски конкурс за професионални готвачи “Bocuse d'Or” и българското издание на MasterChef.

На 21-ви януари, с начален час 19:30 в Средиземноморски ресторант Салини в Гранд Хотел и СПА Приморец. Бургас, думата има лично шеф Токев - и неговите вкусни творения. Менюто е 5 Степенно и включва кулинарни изкушения от цял свят, обещаващи истински пир за сетивата - сред тях са полска салата с горчица от смокини, рибна мешана скара, токачка в стил Балотин, млечно телешко филе, фламбирана катма, ледено парфе от бял шоколад...

Шеф Токев е роден в Лайпциг, в семейството на българин и германка. Кулинарният му път лъкатуши през многобройни държави и култури на хранене - и през утвърдени хотелски вериги по цял свят, две от които са носители на звезди Michelin. За него кулинарията е приобщаващо, носещо наслада изкуство, в което всеки има място и може да се включи. Ресторантите пък определя като пространство, което трябва по-скоро да има собствена идентичност и атмосфера, вместо да се опитва да се хареса на всеки. Пътят към това, според шеф Токев, е постлан с вдъхновение, желание, любов.

Let’s Get PRIM: Кулинарното 5 Степенно пътешествие, с автор шеф Токев ще бъде представено в гр. Бургас в Средиземноморски ресторант Салини на 21-ви януари от 19:30 часа.

Цена на куверта: 79.00 лева.

За повече информация и резервации: +359 56 8 1345

Коментари

Още от последните новини