Гранд Хотел и СПА Приморец посреща Porsche в Бургас

Гранд Хотел и СПА Приморец посреща Porsche в Бургас - E-Burgas.com

Световният бранд ще гостува в морския град от 4 до 6 юни

В дните от 4 до 6 юни Бургас ще има удоволствието да посрещне Porsche. Домакин на световния бранд в морския град ще бъде Гранд Хотел и СПА Приморец. Гостуването е част от националния Porsche Road Tour, който ще се проведе от 28 май до 15 юни и ще обхване различни български градове. Част от тях, включително Бургас, ще се превърнат в Porsche дом за един ден, предоставяйки възможност на всички да се докоснат до ексклузивната марка и да получат повече информация за автомобилите.

Porsche Road Tour ще донесе редица изненади на бургазлии и гостите на града. В следобедните часове на 4 юни (вторник) в Морската градина до ресторант и пиано бар "Нептун" ще бъдат експозирани най-емблематичните модели на Порше. Кои ще бъдат те ли? Заповядайте и вижте сами. Само ще подскажем, че сред тях ще бъде великолепният Cayenne Coupé Turbo, представен премиерно в България само седмица преди гостуването в морски Бургас. На 5 и 6 юни от Гранд Хотел и СПА Приморец ще стартира специално тест-драйв събитие, което предоставя индивидуална възможност на участниците да управляват самостоятелно пълната гама Porsche автомобили и да се насладят на изключителните възможности, които всеки един Porsche модел предоставя.

Porsche Road Tour се организира от Порше Център София за пета поредна година. За първи път инициативата ще премине през цяла България, давайки възможност на изключително широка публика лично да види автомобилите и да се запознае с техните специфики с помощта на екипа на Porshe. В Бургас партньор и домакин на събитието е Гранд Хотел и СПА Приморец.

Галерия
Коментари

Още от последните новини